به طور معمول علاقه مندان و اهالی فوتبال انگلیس به سوپرایز شدن در حین تماشای جدول و ظهور تیم‌های پدیده و شگفتی ساز در هر فصل عادت کرده و آنچنان با این قضیه غریبه نیستند. منطق هواداران فوتبال، چلسی، آرسنال، تاتنهام و منچستریونایتد را در زمره تیم‌هایی قرار می‌دهند که حداقل باید یکی از آنها […]

به طور معمول علاقه مندان و اهالی فوتبال انگلیس به سوپرایز شدن در حین تماشای جدول و ظهور تیم‌های پدیده و شگفتی ساز در هر فصل عادت کرده و آنچنان با این قضیه غریبه نیستند.

منطق هواداران فوتبال، چلسی، آرسنال، تاتنهام و منچستریونایتد را در زمره تیم‌هایی قرار می‌دهند که حداقل باید یکی از آنها پس از رقبای همیشگی شماره یک و دو قهرمانی یعنی لیورپول و منچستر سیتی در رده سوم بایستند اما زهی خیال باطل!

در حال حاضر هیچ کدام از این چهار تیم، جایگاهی در رتبه سوم ندارند و با توجه به عملکرد همین چهار تیم بزرگ و امتیاز از دست دادن آنها در طی هفته‌های اخیر، طبیعی است که تیمی مثل ناتینگام فارست بتواند رده سوم را فعلا به تسخیر خود در پایان دهمین هفته در بیاورد.

تیمی که توانسته چلسی انزو مارسکا در استمفوردبریج را متوقف کند و لیورپول آرنه اشلوت را در آنفیلد شکست دهد، قطعا باید بیشتر از چند تعریف ساده و مختصر مورد تمجید و تحسین و البته توجه رسانه‌ها قرار بگیرد.

کسب پنج برد، چهار تساوی و البته قبول تنها یک باخت چهره ویژه ای از تیم نونو اسپرینتو سانتو ساخته است. این تیم بسیار سخت گل می‌خورد و به خوبی و به موقع، آن هم به بهترین شکل ممکن به حریفان ضربه می‌زند.

پسران مرد پنجاه ساله پرتغالی در ماه جاری یعنی نوامبر، در عین ناباوری به رتبه سوم جدول رسیدند. در حالی که همین تیم سال گذشته در ماه نوامبر، رتبه پانزدهم را به خود اختصاص داده بود و دقیقا یک ماه بعد از کسب نتایج ضعیف، نونو اسپرینتو سانتو هدایت تیم را به دست گرفت و تغییر و تحولات رسما از همان نقطه آغاز شد.

حال در مطبوعات و رسانه‌ها از تیم نونو اسپرینتو پرتغالی به عنوان تیمی نام برده می‌شود که کم و بیش تداعی گر برخی رویدادها در گذشته و تاریخچه غنی همین باشگاه هستند. یکی از همان رویدادها – که البته برای هواداران قدیمی ناتینگام خاطرات بسیار لذت بخشی را یادآور می‌شود- برایان کلاف افسانه ای است.

در واقع آخرین سرمربی ای که موفق شده بود ناتینگام فارست را میان چهار تیم بالای جدولی نگه دارد، برایان کلاف در فصل ۱۹۸۸/۸۹ بود. اسطوره جاودان نیمکت ناتینگام فارست رکورد فوق‌العاده چهل بازی بدون باخت را به ثبت رساند و در کنار باب پیسلی، توانست دو مرتبه پشت سر هم و به صورت متوالی جام باشگاه‌های اروپا را برای تیم خود به ارمغان بیاورد.

به هر روی هیچ وقت نام برایان کلاف از اذهان طرفداران این تیم پاک نخواهد شد. هرچند که مقایسه برایان کلاف و نونو اسپرینتو، یک قیاس مع الفارق به حساب می‌آید ولی شاید در پایان همین فصل، شاهد رقم خوردن اتفاقی ویژه پس از گذشت سالیان دور و دراز با شاگردان نونو اسپرینتو سانتو خواهیم بود.

معین احمدوند| باشگاه خبرنگاران آزاد

منبع: خبـر ورزشی